Over Kunstzinnig.nl

Kunstzinnig.nl is een marktplaats en magazine voor iedereen die het leuk vindt zelf iets kunstzinnigs te maken, te tonen, gratis weg te geven, te kopen of te verkopen. Daarmee komen er op deze site een grote hoeveelheid kunstzinnige creaties te staan. Creaties die tot voor kort mogelijk op zolders en in kelders stonden en die bovendien betaalbaar zijn en geschikt om heel Nederland mee op te vrolijken!

 

Berichten plaatsen kun je zelf doen op Kunstzinnig.nl. Het is kosteloos en verplicht tot niets.

 

Hulp & Tips

Voor technische vragen, kijk onder Hulp & Tips

 

Verbindende schakel

Maar Kunstzinnig.nl is meer. De website biedt ingangen voor workshops of cursussen in je eigen regio, het vermelden van beurzen, kunstmarkten, exposities, winkels en de verkoop van (tweedehands) materialen. Een bericht plaatsen dat je in opdracht wilt werken, kan ook (wil je alleen je website vermelden, dan kun je dat het beste in deze rubriek doen). Oproepen, vragen en tips op creatief gebied zijn ook welkom. Wil je je laten interviewen of heb je een video over een kunstzinnig onderwerp gemaakt en wil je die aan een groot publiek tonen, mail ons dan!

Kunstzinnig.nl wil een verbindende schakel zijn tussen markt en makers, tussen liefhebbers en mensen die mooie dingen maken. Kunstzinnig.nl is daarmee een tentoonstellingsruimte en marktplaats tegelijk, en een centraal punt voor waardevolle informatie. De knop Links wordt overigens gebruikt voor algemene kunstzinnige sites.

Doen

Je kunt één of meerdere foto’s plaatsen van je werk en je voegt er een korte omschrijving en een aantal contactgegevéens aan toe. Maar een bericht plaatsen over workshops en cursussen, winkels, tweedehands materialen en exposities mag natuurlijk ook.

Liefhebbers van betaalbare kunst bezoeken de verschillende galerieën of gaan op zoek naar favoriete workshop, winkel of expositie.

 

De mens achter de kunstwerken

Kunstzinnigen: In deze rubriek vertellen mensen meer over hun kleurrijke zelf, creativiteit en kunstzinnige verleden. Je kunt er gratis je eigen webpagina maken.

Je kunt voor 25 euro ex BTW een domeinnaam krijgen. Dit is gelijk aan je kunstzinnig profiel, dat je aanmaakt in de rubriek Kunstzinnigen. Wat daar staat, komt dan terecht op het webadres jouwnaam.kunstzinnig.nl. Op
deze wijze kun je in 0 minuten een site maken: gewoon berichten op Kunstzinnig aanmaken.

Mail voor info naar info@kunstzinnig.nl.

 

Weblog

Heb je een goed idee voor een weblog, mail redactie@kunstzinnig.nl. Zie ook de rubriek ‘weblog’.

Zakelijk adverteren

Uit onderzoek over het gebruik van Kunstzinnig.nl blijkt dat 82% van de bezoekers van deze site, zelf kunstzinnig bezig is. 69% schaft geregeld kunstenaarsmaterialen aan en 56% bezoekt met regelmaat een galerie.
Meer info over adverteren met een banner: mail info@kunstzinnig.nl.

Auteursrecht

Wij wijzen bezoekers erop dat de afgebeelde kunstwerken auteursrechtelijk beschermd zijn. Voor gebruik van deze werken anders dan de raadpleging via kunstzinnig.nl is de auteursrechtelijke toestemming vereist van de makers.

Linkruil
Wij stellen bij hetplaatsen van een advertentie een linkruil naar uw eigen site op prijs.

Informatie
Voor meer informatie kunt u mailen met de hoofdredacteur van Kunstzinnig.nl